Haymaseki İlkokulu

Vizyon: Mezun olduğunda çeşitli becerilerle donanmış, alt yapısı olan toplum içerisinde kendini ifade edebilen İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten bireyler yetiştirmek

Misyon: Öğrencileri, sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkeleri ile demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan; insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.00
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://haymasekiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - HAYMASEKİ MAH. ATEŞLER SK. CEMIL GÜLER ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 18 ARSUZ / HATAY

Yerleşim Yeri - Arsuz İlçe merkezine 7 km.

Ulaşım Köy Minibusleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE 105 Km, İLÇEYE 7 Km